Начало Пътеки Маршрути Условия за публикуване на маршрути в MTB-BG.com
Условия за публикуване на маршрути в MTB-BG.com
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 02 Юни 2001 01:46    Печат

С цел да ви насърчим да изпращате маршрути за планинско колоездене, не поставяме почти никакви изисквания относно материалите, които ще публикуваме. Имате пълната свобода да изберете в каква форма и по какъв начин да опишете маршрута, дали да използвате някакви скици или импровизирани карти или не, дали да се спирате на всяко разклонение, или пък да опишете маршрута по-общо и т.н.

Единствените ни условия са следните:

1. Напишете маршрут, а не статия за карането си. С други думи, опишете по кои пътеки се кара, откъде минава и т.н.  Колкото по-подробно е описанието, толкова по-добре, но още по-важно е то да е ясно и лесно разбираемо.

2. Ще сме ви благодарни, ако не използвате чуждиците "байкър" и "райдър". Обичаме българските думи "колоездач", "велосипедист" и "карач".

Това е. Ако имате снимки от карането по съответния маршрут, можете да изпратите и тях, ако смятате, че това ще го направи по-добър. Авторът на съответния материал (текст, снимки, скици) има своите авторски права, така че ако някой друг прояви интерес към творбата ви, ще го препратим към вас.

Най-лесният начин да изпратите маршрутите до нас е чрез e-mail. Адресът ни е:

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Ако предпочитате, можете да ни изпратите маршрута по обикновена поща или да се срещнем и да ни го предадете на ръка (като ръкопис или на дискета). За това обаче трябва да се уговорим по допълнително.

Не ни остава нищо друго, освен да ви пожелаем приятно и ползотворно каране. Ще се видим по пътеките!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 05 Януари 2009 22:35 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори