Начало Пътеки GPS следи Безбог - Дуел на боговете | GPS следа и видео от трасето
Безбог - Дуел на боговете | GPS следа и видео от трасето
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 02 Юли 2019 09:50    Печат

Едно от най-нестандартните и интересни събития в страната наближава - на 6-7 юли над хижа „Гоце Делчев“ ще се проведе отново състезанието „Безбог - дуел на боговете“, което даже няма да е само състезание... Подробностите около идеята и програмата можете да видите тук: https://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2019/7465-events-bg-2019-duel-na-bogovete.

А сега продължаваме с още интересни неща - организаторите ни изпратиха GPS следа и видеоклип от трасето. Като човек, който е карал по тези места преди години, мога единствено да кажа, че много от тези пътеки или не са съществували, или тогава изобщо не сме ги открили, което си е съществен пропуск за нас. Имайте предвид, че видеото е заснето преди почистването и подготвянето на трасето, т.е. за 6-7 юли нещата ще изглеждат още по-добре!

Началото е при междинната станция на лифта, краят е при хижа „Гоце Делчев“.


Картата е базирана върху BG Mountains / kade.si . Кликнете върху нея, за да я отворите в по-голям размер.


Реклама

За още информация следете Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/486611648760626/.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 02 Юли 2019 10:30 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори