Начало Пътеки GPS следи DRAG Lokorsko Enduro Cup 2018 | GPS следа
DRAG Lokorsko Enduro Cup 2018 | GPS следа
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 20 Април 2018 22:53    Печат

Организаторите на състезанието вече напреднаха с подготовката на етапите и споделиха с нас GPS следи за трите пътеки, които ще включва ендуро надпреварата над Локорско на 28-29 април 2018 г.


Картата е базирана върху ОФРМ Геотрейд . Кликнете върху нея, за да я отворите в по-голям размер.

Профил на етап 1:

Профил на етап 2:

Профил на етап 3:


Тодор Киров, който е главният двигател на събитието, съветва всички, които ще карат идния уикенд, а и през седмицата, да тестват втори и трети етап, тъй като те не са карани, а и след изчистването почвата има нужда от утъпкване. Интересно ще е да се види как ще еволюират линиите до самото състезание.

Другата молба е до началото на състезанието всички каращи да имат предвид, че може да срещнат по трасето хора от екипа на организаторите, които да работят, така че не карайте на максимума и имайте едно наум - официалната тренировка е чак в събота!

Ако искате да научите малко повече за това как се заражда идеята за състезанието, какви са пътеките и т.н., прочетете краткото ни интервю с Тодор Киров: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/interview/6149-interview-2018-todor-kirov-lokorsko-cup.

Важно! GPS следите за етапите са записани от Краси Великов, преди етапите да бъдат почистени и преправяни, така че те дават само обща представа и ориентир за местонахождението на пътеките, но реалните състезателни етапи може да се различават в отделни участъци.

Във Facebook събитието можете да гледате клипове от отделни участъци и да следите всички подробности около състезанието: https://www.facebook.com/events/431149617336358/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 23 Април 2018 08:56 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори