Начало Пътеки GPS следи Велосъстезание БАЙКанджии 2016 - маршрут
Велосъстезание БАЙКанджии 2016 - маршрут
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 25 Май 2016 16:17    Печат

Мнозина от вас може би са прочели подробностите около предстоящото второ издание на велосъстезанието Байканджии в Априлци. Вероятно не са малко и тези, които са се записали за участие.

Днес получихме подробности за маршрута, който е претърпял доста промени в последните седмици, предизвикани както от обилните дъждове през месец май, така и от наличието на нови сечища в района. Независимо дали ще участвате в надпреварата, или просто търсите приятен маршрут около гр. Априлци, тази GPS следа би била интересна за вас:

Велосъстезание Байканджии 2016 - GPS следа

Реклама

Можете да разгледате и свалите маршрута и тук: https://www.bikemap.net/en/route/3556360-baikandzhii/.

Facebook страница на събитието: https://www.facebook.com/BiketourApriltsy/.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 02 Януари 2017 19:39 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори