Начало Пътеки GPS следи Софийска планина (Кремиковци - Войняговци)
Софийска планина (Кремиковци - Войняговци)
Написано от Лъчезар Младенов    Четвъртък, 22 Януари 2009 13:24    Печат
Следа във формат gpx (GPS eXchange Format)

Маршрутът тръгва от северозападната част на с. Кремиковци, след пресичането на моста над реката, която минава през селото. В началото следва асфалт, след което се продължава изцяло само по черни пътища през планината, докато се достигне с. Войняговци. Следва асфалт/черен път до с. Локорско в подножието на планината. Село Локорско - с. Кремиковци е по черен път. Маршрутът е подходящ предимно за ХС - леки наклони, без стръмни спускания надолу. GPS тракът на места е коригиран спрямо карта (на тези места тракът има определена грешка в локацията на точките от него), така че ако сте с GPS апарат, следвайте предимно черните пътища и не се отклонявайте ако някоя от точките сочи в полето :)


Картата е базирана върху Topomaps.info


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 22 Януари 2010 13:27 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори