Начало Специализирано Съвети Как да настроите окачването си с Яник Механика
Как да настроите окачването си с Яник Механика
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 26 Януари 2019 19:53    Печат

И преди съм публикувал видеоклипове от полезната поредица на Scott с професионалните съвети на Яник Граниери, който е главният механик на ХС отбора им в СК и лично на Нино Шуртер, а този епизод е особено важен, защото засяга настройката на окачването. 

Това е тема, колкото обширна, толкова и субективна, доколкото всеки по-напреднал колоездач развива собствени предпочитания към отделните характеристики на окачването си, макар че има и много хора, които не се вълнуват прекалено от настройките и предпочитат да инвестират времето си в каране. Не може да се каже кой от двата подхода е по-добър - за всеки е различно, но и в двата случая горното видео може да ви е полезно, защото то показва както основните и базови настройки, които е добре всеки да приложи на собствения си велосипед, така и някои по-специфични неща, които са конкретен избор на Нино Шуртер и механика му.

Всичко това в подробен вид, с повече текст и снимки, можете да прочетете тук: https://www.scott-sports.com/global/en/page/how-to-set-up-your-suspension.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 26 Януари 2019 20:18 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори