Начало Специализирано Съвети Trail Boss | Как да превземаме кратки стръмни изкачвания
Trail Boss | Как да превземаме кратки стръмни изкачвания
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 25 Февруари 2018 12:39    Печат

Спонсорираният от Giant Джеф Леноски, познат от много филми със своите траял и стрийт изпълнения, а напоследък изявяващ се и като АМ/ендуро карач, без съмнение е сред хората, от които човек може да види и научи много. В това кратко видео Джеф споделя съвети за това как да се справим с кратки, но много стръмни секции по пътеките.

Превод на съветите на български:

1. Заходът е едно от най-важните неща. Използвайте максимално инерцията и скоростта си.

2. Не сваляйте на по-ниска предавка - вместо това натиснете здраво педалите в началото на изкачването.

3. Позиционирайте бедрата си по-ниско и по-напред, като продължавате да въртите с висок каданс и максимална сила.

4. Фокусирайте се върху върха на изкачването, все едно се опитвате да погледнете зад него, и продължавайте да въртите, дори когато стане тежко.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 25 Февруари 2018 13:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори