Начало Специализирано Съвети Велоучилище с Велоклуб Бициклет и МТБ-БГ - еп. 10: Спускане по много стръмни терени
Велоучилище с Велоклуб Бициклет и МТБ-БГ - еп. 10: Спускане по много стръмни терени
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 28 Декември 2015 17:31    Печат

Изпращаме 2015 г. с последния видеоклип от поредицата, която заснехме с велоклуб Бициклет. Надяваме се, че съветите, които споделихме в тези 10 епизода, ще ви помогнат през 2016 г. да карате по-добре и по-уверено и да изпитвате повече удоволствие по пътеките!

Реклама


Add this to your website

Коментари

avatar oxus
0
 
 
Благодаря за видео урока! Аз съм минал този урок, но на много хора ще им е полезно това видео! :-)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 17:29 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори