Начало Специализирано Съвети Велоучилище с Велоклуб Бициклет и МТБ-БГ - еп. 9: Серпентини
Велоучилище с Велоклуб Бициклет и МТБ-БГ - еп. 9: Серпентини
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 18 Декември 2015 12:46    Печат

Серпентините често изглеждат по-трудни, отколкото са в действителност. Много фактори допринасят за това - обикновено тези остри завои са разположени на тесни, стръмни и технични пътеки, а от едната страна обикновено има стръмен склон, готов да ви "приеме", ако направите грешка. И все пак, ако човек владее добре велосипеда си и прилага подходящите техники за каране, нещата се случват по-лесно от очакваното. Няма да ви залъгвам обаче - за преодоляването им е необходимо да овладеете почти всичко, за което сме говорили в предишните епизоди - правилна позиция, отличен контрол върху спирането, добър баланс, извъртане на тялото към завоя...

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 17:29 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори