Начало Специализирано Съвети Велоучилище с Велоклуб Бициклет и МТБ-БГ - еп. 8: Завиване
Велоучилище с Велоклуб Бициклет и МТБ-БГ - еп. 8: Завиване
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 11 Декември 2015 12:06    Печат

Завиването, тайнствена вселена! Малко са нещата при каране на планински велосипед, които могат да се сравнят като усещане с хубавите завои, изписани с висока скорост, в които усещаш тънката граница на сцепление под гумите; в които следваш пътеката ту наляво, ту надясно между дърветата, играеш си с нея и тя с тебе; в които, най-сетне, намират приложение почти всички други умения, за които стана дума в предишните епизоди от поредицата. За да завива човек добре, той трябва да овладее е и правилната позиция върху велосипеда, и гледането по-надалеч и в правилната посока, и прецизното, уверено спиране в точния момент и отпускане на спирачките в следващия.

Не е случайно, че повечето от нас се учат да завиват цял живот - първо на начално ниво, после на следващо и почти винаги има още и още мегдан за подобрение в тази област. За да започнем обаче отнякъде, в следващия клип са обяснени основните, най-важните неща:

Реклама


Add this to your website

Коментари

avatar димитˉbp coĸoлoв
0
 
 
Супер съвети ! Благодаря !!! То това влизане в завоите е бахти кефа ! Поздрави ! :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 17:29 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори