Начало Специализирано Съвети Велоучилище с Велоклуб Бициклет и МТБ-БГ - еп. 1: Позиция и основни техники при педалиране и изкачване
Велоучилище с Велоклуб Бициклет и МТБ-БГ - еп. 1: Позиция и основни техники при педалиране и изкачване
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 23 Октомври 2015 12:21    Печат


През лятото на 2015 г. Велоклуб Бициклет съвместно с МТБ-БГ реализирахме една идея, която отдавна очакваше своето случване - поредица от видеоклипове със съвети, които да помогнат на всеки начинаещ планински колоездач да подобри карането си и да усвои основните техники и умения. В рубриката "Съвети" отдавна са публикувани дълги и подробни статии на тази тема - ако трябва да съм честен обаче, те са толкова стари, че имат нужда от известна актуализация, защото сега бих обяснил някои от нещата по друг начин, надявам се по-разбираем и лесен за усвояване. И ако през 2006 г. достъпният начин за предаване на такива знания бяха статиите, то сега е повече от естествено да споделим тези съвети във видеоформат, където човек може едновременно да чуе и да види в действие за какво става дума.

Затова с удоволствие ви представям поредицата "ВЕЛОУЧИЛИЩЕ" и благодаря на Велоклуб Бициклет за осъществяването на този проект. Надяваме се, че ще е полезен за много хора и ще им помогне да разберат и усвоят основни неща в карането на планински велосипед.

Реклама

Не забравяйте, че през 2015 г. стартира и Велоучилище МТБ-БГ - и макар че досега нямаше много време за лагери и занятия, през 2016 г. ще се постарая да освободя много повече уикенди за подобни занимания. Така че всичко, което ще видите в поредицата видеоклипове, и много повече, ще може да бъде упражнявано и в рамките на такива обучения с повече подробности и индивидуален подход към всеки участник.

Но стига толкова с приказките, време е за първи епизод от поредицата, който е посветен на позицията и основните техники при педалиране и изкачване:


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 17:34 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори