Начало Специализирано Съвети Направи си сам - водач за верига
Направи си сам - водач за верига
Написано от Любомир Ботушаров, Милко Костов    Сряда, 22 Октомври 2014 17:12    Печат

Наскоро един от най-добрите разказвачи в нашия форум (taurus13), на когото никак не са чужди и техническите рационализации (даже са му доста любими, особено в полеви условия), сподели много полезен е интересен видеоклип за това как може човек да си направи простичък водач за верига от евтини материали, като при това дори може лесно да го монтирате и демонтирате при каране, така че да не ви пречи изобщо при изкачванията и да ви бъде от полза само при спусканията. Единственото нещо, за което човек би могъл да се хване, е външният вид, но пък хората, за които той е най-важен, едва ли биха се занимавали с подобно нещо - за тях има магазини с лъскави продукти на съответната цена. Вярвам обаче, че ще се намерят и доста читатели, за които този самоделен продукт може да е много полезен.

За коментари можете да ползвате и темата във форума, където бе публикуван първоначално видеоклипа: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=37936

Реклама

Точно там няколко дни по-късно се появи връзка и към още един видеоклип, този път чуждестранен (на англ. език), в който е показано и обяснено как може да си направите също толкова ефективен, евтин и дори доста добре изглеждащ водач. Особеността там е, че трябва да намерите светлоотразители с точно определена конструкция, подходяща за целта, но доколкото става дума за масово произведени такива в Китай, вероятно могат да се открият и по нашите магазини:


Add this to your website

Коментари

avatar ^_white_demon_^
0
 
 
Хаха, браво! Искаме масово производство!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 17:35 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори