Начало Специализирано Съвети Каране с практически съвети – Габрово 2014 - видеозапис от теоретичната част
Каране с практически съвети – Габрово 2014 - видеозапис от теоретичната част
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 23 Септември 2014 10:11    Печат

Представяме ви запис от теоретичната лекция от Карането с практически съвети, което проведохме в Габрово през месец август 2014 г. Кадрите а заснети и монтирани от Веселин Фурнигов, като в края е вмъкнат и видеоклипа на Краси Великов - благодарим и на двамата за чудесните материали, които подготвиха. Карането в Габрово бе организирано от MTB-BG.com, www.gabrovo-plus.info и Nicky Bike Service. В него се включиха около 30 участници, на които също благодарим!

Видеоклипът е с дължина около 1 час, но ако го гледате, не само ще научите (макар и теоретично) някои важни неща, но и ще можете да пропускате подобни лекции в началото на следващи обучения, които ще организираме. В тази връзка ви напомняме, че на 27 септември над кв. Локорско ще се проведе третото за тази година обучение за София.

Доколкото записът е от лекция, изнесена изцяло на живо, тук-там може да чуете някоя сгрешена дума; също така не претендирам, че обясненията са възможно най-добрите, но все пак са по-добри от никакви и се надяваме да са ви полезни. :)

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 17:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори