Начало Специализирано Сервизиране Веломеханик с велоклуб Бициклет: Еп.1 - Как да подготвим велосипеда след зимата
Веломеханик с велоклуб Бициклет: Еп.1 - Как да подготвим велосипеда след зимата
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 10 Октомври 2015 17:36    Печат

През 2015 г. Велоклуб Бициклет започна да публикува една много полезна поредица от видеоклипове, обединена под общото заглавие Веломеханик. Та е реализирана съвместно с Богдан Бояджиев от Bike Store Extreme, когото някои читатели познават като успешен състезател, а други в новото му поприще на механик и велотърговец.

Макар и с известно закъснение, със съгласието на Велоклуб Бициклет започваме публикуването на тези видеоклипове, като този път нарочно това ще става в рубриката "Сервизиране", тъй като те са посветени именно на тази материя. И макар че на мнозина тя може би се струва сложна и недостъпна, каквато без съмнение може да бъде в някои по-специални случаи, филмчетата на Велоклуб Бициклет  са насочени предимно към любители и начинаещи, т.е. обясняват най-основните неща, което не означава обаче, че няма какво да научат тях и някои по-напреднали колоездачи.

Реклама

Първият епизод, озаглавен "Как да подготвим велосипеда след зимата" очевидно не звучи като подходящ за публикуване през месец октомври. Пак ще кажа, че във видеоканала на Велоклуб Бициклет той се появи още през март. От друга страна обаче, съветите в това видео могат да се отнесат не само към проверката на велосипеда след зимен престой, но и по-общо като една добра методология за проверка на изправността, която е хубаво да правите поне веднъж месечно, да не кажа и по-често. В един момент показаните действия могат да станат рутина и да отнемат съвсем малко време, така че много хора реално правят подобна проверка преди повечето си карания.

И така, Боби със съвети какво да проверим по велосипеда си след зимата, след дълъг престой или при всеки удобен случай:


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 17:09 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори