Начало Други Спортни новини Кой за кого ще кара през 2006 г., част 2
Кой за кого ще кара през 2006 г., част 2
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 07 Март 2006 14:39    Печат

Както обещах, ето още малко информация за отборите и спонсорствата на международната състезателна сцена през 2006г.:

Браян Лоупс ще кара с продукти на Marzocchi, които са новият му спонсор наред с GT/Hyundai, Oakley, Shimano, и др. В последните няколко години шампионът по 4-крос караше с Fox. Нови спонсори на Браян за следващите две годни ще бъдат и Hayes/Sun Ringle и Kenda.

Джоф Гюлевич (фрийрайд) подписа за още две години с Cove.    

Професионалният отбор Luna Chix, съставен изцяло от представителки на нежния пол, през 2006г. ще включва Химена Флорит, Шони Ванландингам, Катерина Ханусова и Джорджия Гоулд. Те ще се състезават в дисциплината крос-кънтри. Марла Стреб ще участва в избрани състезания по спускане, но ще има и чисто представителни функции, както и Алисън Дънлап, която ще помага на по-младите състезателки от отбора в тренировъчния процес и ще координира дейността на тима.

Ники Гудекс, за която е ставало дума във Форумите на МТБ-БГ, талантлива австралийска състезателка по ХС и DH, която същевременно се изявява и като фотомодел, подписа договор със Scott USA (след като дълги години караше за Intense).

Cannondale привлече в отбора си и фрийрайдъра Уейн Гос.

Дарън Береклот подписа договор със SRAM и ще кара с компоненти на компанията през настоящия сезон.

Професионалният фрийрайд отбор на Rocky Mountain, наречен Froriders, през 2006г. ще включва три от най-големите имена в този вид каране – Уейд Симънс, Ричи Шлей и Томас Вандерхам. Наред с тях в отбора са привлечени и някои подрастващи таланти. Другият основен спонсор на отбора е софтуерната компания Business Objects, а компонентите, с които са окомплектовани байковете на Froriders, се доставят от Shimano, Marzocchi, Nokian, Easton и др.

Джеф Леноски (trial/street) продължи договора си със SRAM за още две години.   

Барт Брентженс (Холандия) и Роел Паулисен (Белгия) са двете ключови имена в ХС отбора на Giant за 2006г. Те ще участват главно в международни състезания (СК и Световните първенства), докато трима други атлети ще се борят за националните титли във Великобритания (Оли Бекингсейл), Германия (Щефан Заан) и Австрия (Мартин Кралер).

Фабиен Барел (Франция) и Трейси Моузли (Великобритания) ще продалжават да гонят победата и през настоящия сезон с DH отбора на Kona/Les Gets.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 27 Декември 2009 23:16 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори