Начало Други Спортни новини Иван Колев търси спонсори за участието си в EWS
Иван Колев търси спонсори за участието си в EWS
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 08 Април 2019 16:35    Печат

В събота, 6 април, най-успешният български ендуро състезател за последните години, Иван Колев, публикува във Facebook следното съобщение:


https://web.facebook.com/ivan.kolev.96780/posts/10157474186759658

Преди да сте си помислили, че Ванката е останал изобщо без спонсори, бързам да уточня, че случаят не е такъв! За Българските ендуро серии и изобщо за цялостната му подготовка и представяне у нас той има подкрепата на няколко фирми и марки. 

В случая става дума конкретно за участието му в четвъртия кръг от Световните ендуро серии във Вал ди Фаса, Италия, където Иван Колев ще е единственият представител от България. И точно това е проблемът - подобно солово участие не е никак евтино удоволствие, защото той трябва да подсигури сам цялото си пътуване и пребиваване там, за разлика от предишни години, когато обикновено участваха по 2-3 състезатели и това правеше разноските по-поносими.

Във всички случаи, ако имате конкретна идея или начин да подпомогнете българския ендуро шампион да се яви на това събитие от най-високо ниво и да се раздаде, както сме го виждали да прави в българските стартове, свържете се с него чрез съобщение във Facebook.

А междувременно и една любопитна новина: в първото си изобщо ХС състезание (Велорали Rocks N'Roll 2019), карайки с ендуро велосипеда си, Ванката завърши на 10 място в общото класиране (от 120 човека) и на 6 място в неговата категория.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 08 Април 2019 16:59 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори