Начало Други Спортни новини Български колоездачни серии - класиране за 2018 г.
Български колоездачни серии - класиране за 2018 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 09 Ноември 2018 06:34    Печат


След като приключиха всички състезания в различните дисциплини от календара на Българските колоездачни серии, вече са ясни и победителите в крайното класиране. Сезонът бе доста интересен и оспорван, като в някои категории последните кръгове се оказаха решаващи за челните места в класирането.

Основание да почерпят имат:
- Росен Ковачев, Виктория Гончева, Мартин Каръпски, Румен Белезирев, Васил Денчев и Милан Димов за титлите си в спускането;
- Иван Колев, Маргарита Христова, Калоян Буреш, Андрей Цолев и Огнян Герджиков в ендурото;
- Росен Ранков/Теодор Василев, Димитър Мазнейков и Йордан Анчев в Българските детски серии по спускане;
- Емил Стойнев, Алекс Иванов, Илко Илиев, Мария Данчева, Виктор Енев и Велизар Миланов в ХСО;
- Владислав Гюров, Ася Мицева, Калин Русев и Мартин Димитров в XCM сериите. Такива състезания за първи път бяха включени към Българските колоездачни серии през 2018 г. с цел да се постигнат общи правила и обща ранглиста за някои от най-популярните и реномирани събития от този път. Интересна подробност е, че в категория жени на върха има цели 4 участнички с равен брой точки - Виктория Данова, Ивета Алексиева, Магдалина Янкова и Христина Козарева - Лайкеб.

Пълните ранглисти във всички дисциплини и категории можете да видите тук: https://www.race-series.com/ranks.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 09 Ноември 2018 07:01 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори