Начало Други Спортни новини Анкета за Българските ендуро серии 2018/2019
Анкета за Българските ендуро серии 2018/2019
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 07 Ноември 2018 12:11    Печат


Вчерашната статия, посветена на трудността в ендуро състезанията, както и много други коментари след края на сезона във Facebook, провокираха организаторите на Българските ендуро серии да разработят една интересна и подробна анкета, която да им помогне да направят анализ на проведените тази година състезания и да помислят как да подобрят събитията през 2019 г.

Наличието на обратна връзка винаги е важно, а участниците в ендуро състезанията неведнъж са демонстрирали своята силна ангажираност с тях, т.е. не са спестявали нито похвали, нито критики, и се чувстват като част от една общност, която заедно се стреми да подобрява нещата. Затова съм сигурен, че ако сте участвали в някое от състезанията през сезон 2018, бихте отделели няколко минути, за да споделите впечатления, препоръки и т.н.

Анкета за Българските ендуро серии 2018/2019

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 07 Ноември 2018 12:41 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори