Начало Други Спортни новини Стивиан Гатев - представяне за сезон 2018
Стивиан Гатев - представяне за сезон 2018
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 01 Март 2018 20:24    Печат

В България като че ли все още не сме свикнали отборите и състезателите по планинско колоездене да се представят за предстоящия сезон със своите цели, планове, спонсори, екипировка и т.н. Без съмнение това се дължи и на все още скромната ни състезателна сцена, може би и на липсата на традиции... но от правилото винаги има и изключения. :)

Стивиан Гатев е пример за постоянство, усърдие и постигане на заложените цели вследствие на това. Може би много от читателите не знаят или не помнят, но преди много години МТБ-БГ взе едно интервю с него - тогава Стиви беше още младеж. В интервюто Стиви сподели колкото на майтап, толкова и сериозно, че първата му цел е да стане най-добрия в България. Всеки може да прецени дали тя вече е изпълнена - не е наша работа да правим класации, но без съмнение в последните 2-3 години Стиви е незаобиколим (а често и недостижим) фактор във всяко състезание по спускане. Може би през 2011 г. Стиви все още не е мислел целенасочено за професионална кариера, но от 2017 г. може да се каже, че той е един от малцината състезатели по планинско колоездене, които карат на професионални начала, т.е. това е основното му занятие.

Всичко това няма как да се случи без спонсори. Затова, както подобава на един професионален спортист, Стиви и семейството му (които играят нелеката роля на поддържащ екип) обявиха в началото на годината всички партньори и поддръжници за сезон 2018. Ние можем само да му пожелаем успех!


Снимка: Александър Осенски

Двукратният национален шампион Стиви Гатев ще атакува сезон 2018, защитавайки честта на клуб RIDERS UNITED.

Kакто през последните две години, основен спонсор остава BIKE HOUSE. Те осигуряват екипировката и протекцията със съдействието на  O’Neal. Компонентите са Fire Eye и Azonic, а гумите Onza tires. Спирачната и скоростната системи са от Shimano MTB.

Машината, на която Стиви ще разчита да го изкачи напред в класациите, е SARACEN MYST с шок ARMA на Extreme Racing Shox, предоставен от вносителя на марката „Магазин за колела JESTER“. Пак те осигуряват и техническата поддръжка на байка.

Кондиционен треньор е самият  Юлиян Тодоров и физическата подготовка се провежда в „Залата на Юли“.

Брандирането на байка се осигурява от „СТИКЕРИ ЗА БАЙКОВЕ“.

Производителят на енергийни напитки Monster Energy ще окаже и тази година подкрепа на ниво ambassador.

Чорапите, красящи краката му, са на STINKY. Спортното облекло и кецове са любезно предоставени от магазини КОНТРАБАНДА.

Сред фирмите и организациите, оценили труда и успехите на Стиви Гатев, са и Община Севлиево и Идеал Стандарт - Видима.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 01 Март 2018 21:45 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори