Начало Други Спортни новини Велораптор с обновен състав и с официална страница във Facebook
Велораптор с обновен състав и с официална страница във Facebook
Написано от Veloraptor    Петък, 09 Февруари 2018 21:57    Печат

За следящите редовно ХС сцената, може би новина ще е единствено информацията за официалната Facebook страница на клуб Велораптор. В нея със сигурност ще има доста новини през този сезон, защото съставът на отбора, състезаващ се във всички разновидности на ХС карането, през 2018 г. включва голяма част от най-силните български състезатели, при това в различни възрастови групи. Истински отбор-мечта!

Официалната Facebook страница на тима ще намерите тук: https://www.facebook.com/Veloraptor-1219725851478148/. Снимката и следващите редове копирахме от нея:


Представяме ви: Veloraptor DREAM TEAM

Клуб "Велораптор" започва годината по-силен от всякога! Към нас се присъединиха някои от най-добрите български крос-кънтри колоездачи (XC), които направиха отбор истински "dream team".

Това се случва след изключително силната 2017 година, в която успяхме да спечелим над 20 медала и 35 подиума в най-популярните и престижни състезания в България, поставени бяха и два национални рекорда.

В момента се подготвяме за предстоящия сезон, като за него "Велораптор" е в още по-пълен състав.

Отборът включва безспорните лидери от предходната година във всички възрастови категории на планинското крос-кънтри (ХС, ХСО, ХСМ) колоездене в България:
Алекс Иванов, Мартин Димитров, Борис Алексиев, Емил Стойнев, Александър Алексиев, Веско Николов, Борислав Йорданов, Христина Козарева, Илиян Лазаров, Виктор Танков, Дмитрий Ярошенко, Калин Русев, Мартин Марков и др.

Плановете на клуб "Велораптор" за 2018 година включват не само състезанията в България с широк кръг от участници, силна конкуренция и медиен интерес, но и Балканско и Европейско първенство, както и някои международни XC епични състезания като Transalp, Carpathian Epic и др.

#veloraptor

В страницата на клуба можете да прочетете кратки биографични сводки за повечето членове на отбора, а както стана ясно, занапред ще очакваме още новини от тима.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 10 Февруари 2018 16:43 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори