Начало Други Спортни новини Спортни новини #17
Спортни новини #17
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 12 Декември 2009 15:23    Печат

Забине Шпиц - наградена от МОК за позицията й срещу допинга. Новини за отбори и състезатели: Kona, Trek, Yeti/Fox

Греъм Агасис се завърна в отбора на Kona. 18-годишният талант ще кара в повечето от най-големите slopestyle състезания през 2010 г.

Забине Шпиц получи награда от Международния олимпийски комитет за своята позиция срещу допинга, която тя е изразявала многократно през годините, включително и с мнението, че приемането на забранените вещества трябва да бъде криминализирано. 

Yeti и Fox наскоро обявиха състава на съвместния си отбор за следващата година - в него остават звездата на 4-кроса Джаред Грейвс и младата американска надежда в спускането Аарън Гуин, но липсва името на...

...Сам Бленкинсоп. След две седмици догадки стана ясно, че новозеландецът ще бъде част от новия отбор по спускане на Lapierre, където ще си партнира с легендата Никола Вуйо и един млад талант от Великобритания - Сам Флокхарт. Всъщност за Нико не е много ясно дали ще кара в кръгове от СК, или ще се съсредоточи върху ендуро състезанията по спускане.
В крос-кънтри тима на френския производител фигурират имената на Алексис Вулермо, Седрик Раванел и Сесил Раванел

Trek привлече в отбора си по спускане 16-годишния американец Нико Мулали. Знам, че едва ли сте чували за него - до момента той не е карал на ниво Световна купа, но мениджърът на тима Мартин Уайтли (един от безспорните специалисти в тази област) едва ли е избрал случайно точно този младеж да прави компания на Трейси Моузли, Джъстин Лиов и Андрю Нийтлинг.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 19 Януари 2010 13:18 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори