Начало Други Спортни новини Официален отговор от БКС до Росен Ковачев
Официален отговор от БКС до Росен Ковачев
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 29 Юли 2017 05:48    Печат

Тези от вас, които са проследили поредната драма около БКС, т.е. петте въпроса на Росен Ковачев във връзка с Европейското първенство 2017 и отговора на Данаил Ангелов към него, вероятно ще прочетат с интерес и официалния отговор на федерацията до председателя на клуб Гравити. Публикуваме страниците на документа направо като изображения, без никаква редакторска намеса. Отговорът е изпратен по e-mail и както можете да прочетете в него, въпросът дали да бъде направен публичен е оставен на преценката на Росен Ковачев. Той на свой ред го изпрати до всички клубове, както и до нас, заедно със своята "реплика" към БКС, която можете да прочетете след документа. Ние в МТБ-БГ се надяваме с това кореспонденцията чрез медиите да приключи и да се нормализира занапред.

Официален отговор от БКС до Росен КовачевРеклама

Отговор от Росен Ковачев до БКС

Здравейте,

Отговорът не е изпратен до официалния ми мейл, който съм посочил за кореспонденция, както е объркан и другият, към който е препратен.

Относно Вашия отговор - критерии и преценка са две различни неща! Не се бъркайте и може своевременно да решите кое да използвате. Състезателите, които се изпращат, са там, за да постигнат високи резултати. Ако искате да развивате спорта при младите, преразгледайте бюджета си и ги изпратете с допълнителни средства. Какви са основните Ви цели, високи резултати или развитие на спорта при младите?

Отговорите, които получих, не смятам за изчерпателни, нито намеците, които правите по мой адрес. Ако искате нещо да кажете, нека е директно, за да не се чудим за какво става въпрос. Запитването ми беше отправено с копие към всички и е редно да бъде върнато по същия начин. Прикачам файла и препращам отговора Ви към всички в предишната кореспонденция.

Поздрави,

Росен Ковачев


Add this to your website

Коментари

avatar daangel
0
 
 
За статистиката - на мястото на Росен пътува Йоан Нейчев... Някак излиза, че все едно е някой клошар намерен случайно.
avatar bobber
+1
 
 
Много грозно и в същото време типично. Причините май са ясни: лоша комуникация и засегнато его. Искрено се надявам повече да не чета такива "не новини" на главната страница на МТБ-БГ. Мястото им е в някое затънтено кътче на форумния килер. На участниците в първенството пожелавам успех, сигурен съм че това ще е незаменим опит за тях, а сърдити винаги ще има. Аз например си задавам въпроса дали при такава скъпа дисциплина като спускане, разхода за едно пътуване изобщо е пречка за някой състезател и ако да, дали критерия не би следвало да е почти изцяло социален :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 29 Юли 2017 07:10 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори