Начало Други Спортни новини Милан Димов започна кампания за участие в Megavalanche 2017
Милан Димов започна кампания за участие в Megavalanche 2017
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 05 Април 2017 10:54    Печат

Състезанието Megavalanche във френските Алпи е легендарно и хиляди участници от цял свят се стичат всяка година към курорта Алп дю Ез, за да стартират от върха на глетчера редом със стотици съперници по трасе с голяма дължина и денивелация. В последните години все повече българи отправят поглед към това събитие, а Станимир Меразчиев вече "проправи пътека" с двете си участия. Сега и Милан Димов си е поставил за цел да се впусне в това предизвикателство.


"Проблемът" на Милан е, че неговата основна дисциплина е спускането, макар че самият той харесва не по-малко и ендуро форматите. В условията на българската действителност обаче един състезател обикновено може да поддържа състезателен велосипед и да се подготвя само в рамките на една дисциплина - за повече средствата обикновено не достигат. А пък с DH велосипед и без допълнителна подготовка участието в подобно състезание от доста висок клас може да е само любителско.

Милан обаче гледа доста сериозно на спортната страна и подготовката, затова е избрал един нестандартен (за момента) подход - да започне спонсорска/дарителска кампания в сайта Indiegogo, чрез която да събере средства за своето участие, и по-специално за набавянето на адекватно оборудване и за целенасочена подготовка. По този начин както отделни хора, така и търговски компании могат да се превърнат в спонсори/поддръжници на българския състезател и да го подпомогнат в осъществяването на тази негова цел.

Кампанията е озаглавена Megavalanche #DownHellYeah 2017 и повече за нея можете да научите от линка и от видеоклипа под него:

https://www.indiegogo.com/projects/megavalanche-downhellyeah-2017#/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 05 Април 2017 12:02 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори