Начало Други Спортни новини БКС разпространи документи за 2016 г.
БКС разпространи документи за 2016 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 23 Февруари 2017 07:46    Печат

БКС, БКС, пак в скандали се тресе! Не че ни е особено смешно, но това ни дойде наум след поредната публикация в уебсайта на Българския колоездачен съюз. Иначе темата бе открехната (пак от страна на родната федерация) преди двайсетина дни. Сега има и продължение.

Какво знаем до момента (дори не смеем да кажем официално, но все пак): има някакъв инициативен комитет, който явно не харесва дейността на сегашното ръководство на БКС и се готви да отправи или вече отправя (по вътрешни канали) критики към него. Официално до нас нищо не е стигнало, т.е. нямаме какво да публикуваме като позиция на този инициативен комитет. Единствената официална информация, която засега достига до нас, е от страна на БКС.

Освен цитираната горе публикация, на 20 февруари 2017 БКС публикува нов материал, съдържащ връзки към 37 документа, повечето от тях от изминалата 2016 г. Доколкото успяхме да разберем, федерацията прави това в отговор на обвиненията, че липсва прозрачност, т.е. това е нещо като публичен отчет за дейността и за различни проблеми, които са заварени или възникнали. Доколко е изчерпателен не можем да знаем, но пък в статията се съдържа и обещанието, че подобно осветляване на дейността и документите ще продължи и занапред, което според нас е нещо добро като практика.

И така, който се вълнува от проблемите и дейността на Българския колоездачен съюз, може да прочете тези материали тук:

http://www.bcu.bg/read_news.php?language=1&choice_news=203

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 23 Февруари 2017 08:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори