Начало Други Спортни новини Проектът C3 е готов за големи неща през 2017
Проектът C3 е готов за големи неща през 2017
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 20 Февруари 2017 12:06    Печат

Проект C3 e името на отбора на Trek, включващ някои от най-големите имена във фрийрайд и слоупстайл карането. Макар структурата му да е по-различна в сравнение с отборите за Световната купа, да речем, целта винаги е била ясна и единна - да се осигури развитие на млади и талантливи карачи и да се разгърне изцяло потенциалът на вече доказаните спортисти на най-високо ниво.

Ако се чудите какво означава С3, името идва от три английски думи - Competition, Creativity, Cinematics. Те отразяват основните занимания на спонсорираните карачи и главния фокус на отбора: участие в състезания, изобретателност в карането и заснемане на въздействащи фото- и видеоматериали.

Брандън Семенук, Брет Рийдър, Кам Маккоул, Раян Хауард и Том ван Щеенберген са звездите, които и през 2017 г. ще карат с велосипедите на Trek и под вещите напътствия на фрийрайд легендата Андрю Шандро.


2016 година донесе на отбора запомнящи се постижения, сред които са победите на Брет Рийдър в Crankworx Whistler Slopestyle и на Брандън Семенук в Red Bull Rampage. Това ще са две от многото събития, върху които тимът ще се фокусира и през сезон 2017.

За тази година в С3 влиза и нов колоездач - изгряващата звезда от Швеция Емил Йохансон. С четвъртото си място в слоупстайл състезанието Crankworx Whistler 17-годишният младеж показа, че е готов да се изкачи до следващото ниво и не крие радостта си от присъединяването към отбора на Trek.


“Честно, нямам думи да изразя какво е да стана част от отбора, в който са най-любимите ми карачи. Не очаквах, че ще постигна чак такова нещо! Преди година дори нямах FMB лиценз, а сега вече карам за мечтания спонсор на най-високо ниво. Не мога да съм по-щастлив!".

Можете да следите изявите на Емил в Instagram на @johanssoemil. Членовете на тима ще виждате във всички големи фрийрайд/слоупстайл събития, можете да следите за новости и в Instagram на @c3project. Новият дом в интернет на състезателните програми на Trek се намира на адрес racing.trekbikes.com, където можете да разглеждате снимки, най-новите видеоклипове, профили на спонсорираните спортисти и интересни истории с тяхно участие.


Снимки: Trek


Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 08 Май 2017 11:55 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори