Начало Други Спортни новини БКС кани МТБ клубовете на среща в събота, 26.03.2016 г.
БКС кани МТБ клубовете на среща в събота, 26.03.2016 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 23 Март 2016 11:59    Печат


На 26.03.2016 г. в 13:00 часа ще се проведе среща на всички колоездачни клубове, които развиват планинско колоездене с ръководството на БКС.

Дневен ред:

1. Състояние на БКС;

2. Спортен календар 2016;

3. Селекция на национален отбор;

4. Разни

Мероприятието ще се проведе в село Църквище – Център за екстремни спортове – община Златица.

За повече информация GSM 0882 63 63 23 – Ани Томева.


Add this to your website

Коментари

avatar nedo
0
 
 
ама как ги измислят само а ;-)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 23 Март 2016 12:03 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори