Начало Други Спортни новини 25 българи ще превземат Гърция този уикенд
25 българи ще превземат Гърция този уикенд
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 17 Март 2016 21:15    Печат


25 български състезатели по спускане ще участват на 19-20 март в едно от първите състезания за сезон 2016 в съседна Гърция. Градчето, край което е разположено трасето Lousfaki Downhill Trail, се казва Тирнавос, близо до Лариса. Организатор на голямата българска група е бащата на Стиви Гатев, Светлин Гатев, който в последните години редовно организира подобни пътувания, за да могат нашите спускачи да мерят сили и извън страната.

Ето го списъкът със записаните за участие състезатели:


А ето и два видеоклипа, в които се вижда как изглежда трасето - бързо, каменисто и голо:

https://www.facebook.com/100008610822948/videos/1533894266907586/

Надяваме се нашите да постигнат добри класирания - очаквайте включване другата седмица, дано да е с добри новини!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 17 Март 2016 21:42 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори