Начало Други Спортни новини Велоклуб Пресечената скала вече има и отбор по спускане
Велоклуб Пресечената скала вече има и отбор по спускане
Написано от Любомир Ботушаров, велоклуб "Пресечената скала"    Събота, 27 Февруари 2016 06:51    Печат


На читателите на МТБ-БГ този ловешки клуб може би е познат с надпреварата "Bike Adventure Ловеч", но сега към клуба са се присъединили надъхани младежи, каращи в дисциплината спускане и това стана повод да ви запознаем с този новосформиран отбор.

Както ще видите, неговите членове не са само от Ловеч - има също карачи от Плевен и Троян. Ето го съставът на отбора:

DH Team „Пресечената скала“


Добри Вълчев - Ловеч


Илиян Тодоров - Плевен


Мариан Романов - Плевен


Пламен Стоянов - Ловеч


Самуил Иванов (SAMI) - Троян  

Дори и през зимния сезон те тренират редовно и упорито и се надяват да дадат добри резултати на всички състезания, в които ще вземат участие през сезон 2016. 

Велоклуб „Пресечената скала“ очаква да привлече и други млади хора за които колоезденето е страст.

http://presechenata-skala.blogspot.bg/?m=1


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 27 Февруари 2016 08:02 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори