Начало Други Спортни новини Стиви Гатев преминава в отбора на Bike House
Стиви Гатев преминава в отбора на Bike House
Написано от Bike House    Сряда, 10 Февруари 2016 18:41    Печат

Ако рядко публикуваме новини за размествания по българските отбори, то не е защото липсват такива промени, а защото в много от случаите отборите и спонсорите не правят нарочни съобщения за това, както се случва на международната сцена. На 9 февруари обаче Bike House официално обявиха станалото видно поне няколко седмици по-рано, а именно - че най-новият член на отбора им за 2016 г. е победителят в Българските даунхил серии през 2015 г. Стивиан Гатев. Ето какво имат да ни кажат и покажат новите му спонсори по този случай:


Стиви Гатев се присъединява към отбора на Bike House. Привестваме момчето, което се раздава винаги докрай, тренира сякаш от това зависи съдбата му, побеждава както той може и мечтае за нови победи. Победи, които е постигнал и такива, които му предстоят. Стиви ще кара Fire Eye Burning DH 27,5 през сезон 2016.

Така DH отборът нараства на трима души: Марио Велков, Валентин Илков и Стивиан Гатев.

Отборът ще бъде подпомогнат от Fire Eye, O'Neal, Onza tires, Azonic, HT Components и CL Brakes.

Fire Eye Burning DH 27,5 2016
Complete wheelset Fire Eye, cock pit Azonic, HT pedals, Onza tires, Dirty SM saddle, Shimano brakes and drive system, Extreme Shox racing shock, Rock Shox WC fork, Avid X0 crankset, Shaman racing guideAdd this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 10 Февруари 2016 19:39 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори