Начало Други Спортни новини Аарън Гуин ще кара за YT Industries
Аарън Гуин ще кара за YT Industries
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 08 Февруари 2016 18:24    Печат


Спортната новина за днес, 8 февруари, е официалното потвърждение на циркулиращите в последните месеци слухове, че една от най-големите звезди и заплахи в спускането, Аарън Гуин, ще е част от чисто новия отбор по спускане на германския производител с директни продажби YT Industries. Тимът, който ще участва в Световната купа и други избрани състезания се казва Mob и включва още един състезател - 20-годишния испанец Анхел Суарес, който има сериозна кариера в мотокроса, а премествайки фокуса си върху спускането, минала година влезе в топ 20 в Лензерхайде, Швейцария. Що се отнася до Гуин и неговите неизброими победи, едва ли е нужно да ги припомняме.

Любопитните за повече подробности лесно ще ги намерят в интернет, като най-лесно е за започнат от сайта на YT: http://www.yt-industries.com/en/world-of-yt/yt-family/rider-a/604/aaron-gwinAdd this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 08 Февруари 2016 19:23 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори