Начало Други Спортни новини На живо в канала на Bikporn: Пресконференция за Българските колоездачни серии 2016
На живо в канала на Bikporn: Пресконференция за Българските колоездачни серии 2016
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 21 Декември 2015 12:04    Печат


Днес, 21 декември, от 18:00 ч организаторите на Българските колоездачни серии, в които през 2015 г. имаше състезания по ендуро (Български ендуро серии), спускане (Български даунхил серии) и градско спускане, както и няколко самостоятелни състезания, организират пресконференция за сезон 2016, която едновременно ще бъде и среща на много от активно работещите в сферата на планинското колоездене като спорт.

Ще бъде представен календарът на българските колоездачни серии за сезон 2016, но освен това се очакват и изненади, както и сериозно обсъждане на проблемите, които тегнат от години в нашия спорт.

Основните новини, които произлязат от тази среща-пресконференция, ще бъдат отразени в МТБ-БГ още утре, но по-нетърпеливите и заинтересовани от материята читатели могат да гледат събитието в пряко предаване, организирано от нашите приятели в Bikеporn. За целта те са направили видеоканал, намиращ се на адрес: " href="/">http://www.ustream.tv/channel/Brdz4fzrx9g. Можете също да го гледате в самия Bikeporn: http://www.bikepornmag.com/2015/bikeporn-live-презентация-на-сезон-2016/.

А можете и директно тук (от 18:00 ч трябва да е активен):


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 21 Декември 2015 16:15 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори