Начало Други Спортни новини КК Варна - обобщение за сезон 2015
КК Варна - обобщение за сезон 2015
Написано от КК Варна    Неделя, 06 Декември 2015 17:34    Печат


Отмина още един сезон за колоездачите от клуб "Варна".

Седмата година от създаването на клуба бе отново наситена със състезания и, разбира се, челни класирания от стартовете на шосе, писта и планинско колоездене.

Ясен Александров, който се състезаваше тази година при юношите младша възраст, спечели 13 състезания, сред които Шампионатът по планинско колоездене, 200 м спринт на писта, 7 старта от Черноморската колоездачна лига, както и крайното класиране в това състезание!

Добрин Лиловски е национален шампион в дисциплината крос-кънтри, 6-и и 8-ми в индивидуалното бягане по часовник и общия старт на шосе за мъже до 23 г.

Калин Веждаров и Димитър Карабахчиев завършиха втори в отборното класиране на 24-часовия маратон край с. Мътеница, Хисаря.

Завоювахме 24 първи, 19 втори и 13 трети места или общо 56 призови класирания.

За всичко това сме благодарни на Ясен Александров, Йордан Борисов, Денис Илиев, Георги Митков, Добрин Лиловски, Деница Иванова, Димитър Карабахчиев, Петър Петров, Борис Иванов, Калин Веждаров, Николай Николов, Любомир Ницов, Николай Стамболийски, Стефан Иванов, Стоян Михайлов, Светослав Коцев и, разбира се, на треньора Тони Торос.

http://www.ccvarna.com/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 07 Декември 2015 11:21 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори