Начало Други Спортни новини Ерик Барон отново подобри рекорда за скорост
Ерик Барон отново подобри рекорда за скорост
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 31 Март 2015 08:00    Печат


Французинът Ерик Барон, въпреки че е на 55 години, наскоро отново застана на ръба на супер-стръмен склон във френския курорт Вар със специално пригоден велосипед, включващ аеродинамични панели и спойлери, и се спусна право надолу по подготвената за целта писта, ускорявайки до рекордните 223.30 км/ч. Така той подобри собствения си световен рекорд за скорост с велосипед върху сняг - 222 км/ч, който беше поставен през 2000 г. Без повече обяснения, направо пускайте видеото и преценете дали карането на Барон не е по-близко до свободното падане. :)

3GO Production / EB Management / Maxime Beucher / Copyright © Mars 2015


Add this to your website

Коментари

avatar m1010x
0
 
 
Еваларката! А всички помним това - https://www.youtube.com/watch?v=hjAbcot3gqk

И все пак не се е отказал!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 31 Март 2015 09:30 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори