Начало Други Спортни новини Джаред Грейвс печели Enduro Challenge в Австралия
Джаред Грейвс печели Enduro Challenge в Австралия
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 09 Февруари 2015 20:33    Печат


Приятелите ни от Monster Energy разпространиха новина за победата на спонсорирания от производителя на енергийната напитка състезателна Yeti Джаред Грейвс в едно от най-големите ендуро състезание в родната му страна Австралия. Пълното име на състезанието е Rock Shox Enduro Challenge и мога да кажа за него две неща - въпреки че буквално е от другата страна на света, сред участниците имаше и доста европейци (например Джером Клементс) и северноамериканци, поради простата причина, че в южното полукълбо сега е лято и подобна надпревара е отлична тренировка. Пак със същата цел в съревнованието се включиха и някои от най-добрите австралийски спускачи, включително Трой Броснан и Сам Хил, които заеха повече от респектиращи места - второ и пето. Повече подробности и снимки можете да видите в сайта на Monster Energy за България:

http://www.monsterenergy.com/bg/bg/home/#!/news%3Ajared-graves-wins-enduro-challenge-down-under


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 10 Февруари 2015 10:01 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори