Начало Други Спортни новини Concept Creative канят всички спортно-заинтересовани на среща в Пампорово на 14 февруари
Concept Creative канят всички спортно-заинтересовани на среща в Пампорово на 14 февруари
Написано от Concept Creative    Петък, 06 Февруари 2015 20:24    Печат

Concept Creative току що ми изпратиха съобщение, което веднага публикувам, без излишни коментари от моя страна. Само искам да наблегна на това, че според предварителната информация, с която разполагам, на въпросната среща на 14 февруари в Пампорово не просто ще бъдат обсъдени всички съществуващи и до болка познати проблеми в колоезденето и в частност в планинското колоездене, но ще бъде предложено и конкретно решение, при това доста радикално, така че е силно препоръчително всички МТБ клубове и изобщо хора, имащи отношение към спортната страна на планинското колоездене, да се включат в тази среща, за да се чуе мнението на всеки.


Здравейте приятели и колеги,

Убедени сме, че хората, които ни познават, знаят за отношението ни към Български Колоездачен Съюз. И докато в последната година имахме някаква надежда, че нещо ще се случи и нещата ще се променят, то сега вече сме убедени, че положението в българското колоездене е извън всякакъв контрол. Нали се сещате за приказката за рибата и смърдящата глава...?

Поради това считаме за уместно да теглим чeртата на това фиаско, наречено Български Колоездачен Съюз, или поне нашето участие в него, и да предприемем стъпки за решаване на проблемите в нашия любим спорт. Затова искаме да ви поканим на отворена среща в курортен комплекс Пампорово, хотел "Перелик", зала „Снежанка“, на 14.02.2015 г. от 19:00 часа.

Имаме да си кажем много неща, включително и да обявим спортния календар за 2015 година.

На БКС не му пука за колоезденето, а на вас?

Екипът на Консепт Криейтив Крю


Add this to your website

Коментари

avatar kvelikov
+3
 
 
Не харесвам състезанията.
Не харесвам и т.нар. състезателен дух, себедоказване и подобни "рецепти" за комплексари...
Но харесвам хората, които стоят зад всички добри намерения, описани по-горе.
Затова, с риска да бъда плют, освиркван и както винги недоразбран, ви съветвам:

- за да дойдат наистина всички заинтересовани, направете срещата на нормално място, в нормално време
- осигурете достъпност, прозрачност и чуваемост, за да си спечелите съмишленици
- ангажирайте т. нар. ни медии, за да влезете в устите на който трябва

След това си създайте НПО (или каквото ви посъветват юристите), дискредитирайте БКС (те и сами го правят) и поемете функциите им.

Успех.
avatar tonko
+2
 
 
Не виждам за какво да плюят, коментара си е на място.
avatar мapин
0
 
 
Как да се свържем с организаторите , за допълнителна информация .
avatar daangel
+1
 
 
@kvelikov, мястото и часът са съобразени с присъствието на минимум 100 човека заинтересовани, тъй като имаме състезание. Това е само началото на поредица от срещи и сондажи. И медии - имаме 3 телевизии и .... Дано влезнем в устите, на който трябва...
@марин - contact@conceptcreative.org
avatar kvelikov
0
 
 
В интерес на всички е да греша ;-)
И, както казах - успех!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Февруари 2015 20:49 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори