Начало Други Спортни новини КК Варна - резултати през 2014 г.
КК Варна - резултати през 2014 г.
Написано от Любомир Ботушаров, КК варна    Неделя, 14 Декември 2014 14:13    Печат

Както обикновено, в края на годината КК Варна, който е сред най-силните отбори в България, особено в ХС дисциплините, публикува отчет за постигнатото през изминалия сезон. И както обикновено, този отчет включва внушителен брой призови места, спечелени от състезателите на клуба, сред които са Анелия Карагьозян, Тодор Ангелов, Добрин Лиловски и др. Позволявам си да копирам информацията от сайта на клуба, където можете да следите и за други новини относно дейността и постиженията на отбора. Пожелавам им през 2015 г. успехите в никакъв случай да не са по-малко!


Измина още един състезателен сезон за КК Варна. Постиженията ни отново не са малко, предвид по-бедния спортен календар тази година и непровеждането на националните шампионати по крос-кънтри.

Общо имаме 28 първи, 13 втори и 15 трети места или всичко 56 места на почетната стълбичка.

Акценти в представянето на състезателите:

  • Второто място на Ясен Александров в крайното класиране на „Черноморска Лига“ и участието му с юношеския национален отбор на балканиадата в Сърбия
  • 9-те първи места на Аналия Карагьозян и второто ѝ място на Дунавски маратон в Румъния
  • Подобряването на рекорда в изкачването на вр.Ботев от Тодор Ангелов (1ч и 59 мин)
  • Стартирайки с тренировките в средата на сезона, Деница Иванова записа 4 първи места

Класиране сезон 2014


I II III
Анелия Карагьозян 9 2 -
Деница Иванова 4 - 1
Венета Пандохова - 1 3
Ясен Александров 3 1 3
Добрин Лиловски 3 2 2
Тодор Ангелов 6 5 1
Николай Николов - - 1
Димитър Карабахчиев 1 1 1
Калин Веждаров 1 1 1
Николай Стамболийски 1 - 2Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 14 Декември 2014 16:26 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори