Начало Други Спортни новини UCI потвърди излъчването на СК от Red Bull
UCI потвърди излъчването на СК от Red Bull
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 10 Март 2012 10:11    Печат

Международния колоездачен съюз (UCI) потвърди официално, че компанията Red Bull Media House (RMBH), която е собственост на известния производител на енергийни напитки, ще бъде основен медиен партньор за отразяването на Световната купа през 2012 г.


Слуховете за това циркулират от няколко месеца, след като стана ясно, че Freecaster.tv, които до момента излъчваха пряко стартовете, нямат възможност да платят поисканата от UCI такса за телевизионните права и поради това се оттеглят от отразяването на СК. Скоро след това се появи идеята за нова серия състезания по спускане (DH1), организирана от Freecaster, а по-късно се появи името и на Red Bull като евентуален наследник на прякото излъчване на СК. Още тогава беше ясно, че ако някой има интереса, капацитета и средствата да осигури такова, това ще е именно компанията за енергийни напитки.

Сега, една седмица преди първия старт в Питърмарицбург, ЮАР, информацията е официално потвърдена. Red Bull ще излъчват в HD формат, ще снимат с още повече камери по трасетата и ще се опитат да направят услугата, с която са свикнали милиони потребители по света, още по-добра. Всички почитатели на спорта ще могат да следят състезанията по крос-кънтри (ХС), крос-кънтри елиминации (ХСЕ) и спускане (DHI) директно в интернет на адреси: www.redbull.com/bike и www.redbull.tv.

Друга добра новина е, че колоритният коментатор Роб Уорнър (един от добрите британски спускачи в близкото минало) остава зад микрофона и ще продължава да нажежава и разведрява обстановката с крясъци и шеги.


Add this to your website

Коментари

avatar ride_the_mountain
-2
 
 
Па това Ред Бул е ебати отврат-а! Отвратителна напитка.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 10 Март 2012 14:48 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори