Начало Други Кратки новини Българската колоездачна лига свиква Общо събрание на 20 февруари
Българската колоездачна лига свиква Общо събрание на 20 февруари
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 21 Януари 2019 11:58    Печат

Българската колоездачна лига (БКЛ), която стои зад успешните Български колоездачни серии, свиква редовно Общо събрание на 20 февруари 2019 г. По-долу ще намерите поканата за него, но преди това ще си позволя да обясня защо това би трябвало да ви интересува.

Както казах, до момента на широката общественост е известна най-вече спортната дейност на лигата, и по-специално обединението на някои от най-активните организатори и най-полулярни състезания в общ календар, обща ранглиста и т.н. В секцията „Събития“ ще намерите публикуваните наскоро дати и места за стартовете, включени в Българските колоездачни серии през 2019 г., разделени по различни дисциплини. Състезанията обаче далеч не изчерпват целите и дейността на БКЛ. Организацията всъщност е отворена към всички активни колоездачни клубове (и не само спортни такива!) и дори към активни физически лица, които по един или друг начин работят за и развиват планинското колоездене. Целите на сдружението са далеч по-широки от развитието на състезателната сцена, но за да не останат само на хартия, а да се претворят в реална дейност, са нужни хора и клубове, които да членуват в БКЛ и да работят в рамките на организацията за постигане на едно или друго според своята специализация и сфера на дейност. Така че ако се чувствате по някакъв начин включени в този абзац, минималното, което може да направите, е да обмислите възможността за участие в БКЛ, или поне да посетите Общото събрание, за да научите от първа ръка какво е свършено до момента, какво е заложено като бъдещи цели и какви са вариантите за участие в тези общи дела.


П О К А Н А

ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ СЪГЛАСНО ЧЛ. 20 ОТ УСТАВА НА БКЛ


УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ НА БЪЛГАРСКА КОЛОЕЗДАЧНА ЛИГА ВИ УВЕДОМЯВА, ЧЕ

на 20.02.2019г. от 12:30 ч. в зала G8-1 на ул.“Гладстон” № 8

ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОБЩО СЪБРАНИЕ НА БЪЛГАРСКА КОЛОЕЗДАЧНА ЛИГА ПРИ СЛЕДНИЯ ДНЕВЕН РЕД:

1. Избиране на водещ на ОС

2. Избиране на секретар на ОС

3. Отчет за извършената работа на БКЛ за 2018г.

4. Обсъждане и прием на промени в Устава на БКЛ.

Внимание! За предварително запознаване със съдържанието на Устава, същия може да бъде намерен тук. С оглед ефективност при обсъждането на желаните промени, предложения за такива заинтересованите членове може да изпращат тук до 05.02.2019 г. Обобщеният вариант на исканите промени ще бъде обсъден и гласуван по време на ОС на БКЛ.

5. Приемане на нови членове.

6. Други

Всички настоящи и и бъдещи членове са добре дошли!

Ще се радваме да ви видим там!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 21 Януари 2019 13:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори