Начало Други Кратки новини Колодрум за футбол - обществено обсъждане
Колодрум за футбол - обществено обсъждане
Написано от Велоеволюция    Понеделник, 03 Декември 2018 13:58    Печат

Велоеволюция може и да не са спортна федерация, но са доста вещи и бдителни в отношенията с общинската администрация, така че именно те забелязаха какво се готви за столичния колодрум -  тези планове иначе можеха да си останат напълно неизвестни за широката публика, докато не осъмнем с вече завършен обект. Затова копирам съобщението от събитието във Facebook, което има за цел да информира всички заинтересовани лица и организации, за да могат да се включат в обсъждането на 11 декември.Столичният колодрум "Сердика" е на път да се превърне в средище за футбол. В затревеното пространство в колодрума фирма ще изгради 3 игрища и ще постави фургони. Игрищата ще бъдат оградени с високи огради, а коментаторската кула ще бъде преместена.

За тези намерения се разбра от насрочено обществено обсъждане за издаване на виза за проектиране на игрищата.

Подробности за обсъждането и схема на бъдещите игрища за футбол можете да намерите тук: goo.gl/LwMKHX.

Първата част от процедурата с представяне на документите вече е минала и едва след това Столична Община, Направление "Архитектура и градоустройство", публикува съобщението и документите. Затова всеки желаещ да се запознае предварително, може да посети район Средец, стая 415, където арх. Елица Виткова е задължена да предостави информацията.

ВАЖНО: писмени становища с препоръки, съгласие, несъгласие с намерението за изграждане на игрища за мини футбол, трябва да се адресират до кмета на р-н Средец, Мария Ачкова до 7 декември на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или в деловодството на ул. „Леге“ №6.

Всеки загрижен за съдбата на колодрума и за възможността да бъде пълноценно използван за колоездене, нека участва в общественото обсъждане на 11 декември (вторник) от 18.15 ч. в заседателната зала на район Средец, ул. „Леге“ № 6, ет.2.
Поканете приятели в събитието, тагвайте любимите си колоездачни клубове и колоездачите, чиито спортни успехи подкрепяте. Нека всички заинтересовани разберат навреме за промените в колодрум Сердика!

https://web.facebook.com/events/572575969879292/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 03 Декември 2018 18:20 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори