Начало Други Кратки новини Списание 360 със специален брой по повод 10-годишнината си
Списание 360 със специален брой по повод 10-годишнината си
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 01 Декември 2018 10:30    Печат

Бързо или бавно, списание 360° (или поне идеята за него) стана на 10 години. Като се има предвид, че немалко опити за подобна екстремна медия преди и след него не бяха съвсем успешни, логично е да поздравим екипа на списанието не само с юбилея, но и с продължаващата успешна реализация на тази идея!

Те също поздравяват читателите и феновете си с този специален брой, чиито обем е над 100 страници:


С него издателите си поставиха за цел да съберат някои от най-значимите си автори и някои от най-интересните истории, да погледнат към сцената на екстремните спортове и заниманията на открито от всички възможни ъгли. Признавам си нескромно, че една от причините да ви препоръчам този зимен брой на сп. 360° е и това, че аз също бях поканен за участие в него и се включих с обширна статия за планинското колоездене в България сега и с поглед напред - може би ще ви е интересно да я прочетете. Има също така и голямо интервю с Жером Клеменц по повод неговото впечатляващо видео от България.

Реклама

Ето и няколко думи от издателите:

Впечатлени от историите за приключения, които постоянно ни заобикалят, от непрестанния стремеж на българските атлети към търсене на нови хоризонти, от напредъка в екстремните и приключенските спортове, не ни остана нищо друго, освен да яхнем вълната на вдъхновението и да направим това, което най-добре умеем – да заразяваме с истории за велики случки.

Специални теми и подаръци в новия брой

Списание 360° се завръща с нов по-голям формат и вълнуващи теми от света на приключенията. Повече от 100 страници съдържание ви гарантира незабравими моменти с разкази от 10 от най-доказалите се автори на Списанието през годините.

Следвайте ни във Фейсбук и сайта ни - 360mag.bg, за да научавате всичко, което предстои!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 01 Декември 2018 18:00 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори