Начало Други Кратки новини Откриването на сезона в Пампорово е отложено за следващата седмица!
Откриването на сезона в Пампорово е отложено за следващата седмица!
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 15 Юни 2018 06:37    Печат

Както може би знаете, МТБ зоната в Пампорово (към която се включва и трасето над Чепеларе), трябваше да започне работа този уикенд (16-17 юни 2018). Екипът на Concept Creative неуморно се трудеше през последните два месеца, за да посрещне гостите на курорта не само с перфектно оформени трасета, но и с нов туристически център и още много изненади и нови неща.


Уви, на 14 юни, само два дни преди лифтовете да заработят по летен график, природата реши да покаже мощта си и над района се разрази страхотна буря, която е бушувала почти два часа. Проливен дъжд, градушка и други стихии превърнаха склоновете над Пампорово в кални свлачища, а резултатите са плачевни. Байкпаркът също е засегнат, а и голяма част от терените около него, така че за жалост летният сезон няма да може да бъде открит на планираните дати (16-17 юни), а чак седмица по-късно в рамките на Пампорово байк фест 2018.


Организаторите се извиняват на всички за причиненото неудобство и ще запретнат здраво ръкави, за да възстановят максимално бързо щетите по трасетата и инфраструктурата на велопарка.

Всички са добре дошли в Пампорово и Чепеларе следващата седмица (21-24 юни), когато не само ще могат да покарат, но и да гледат няколкото състезания в рамките на Пампорово байк фест 2018.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 15 Юни 2018 09:24 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори