Начало Други Кратки новини Още веднъж за наградения в Евробайк продукт на Ivtec и Adler
Още веднъж за наградения в Евробайк продукт на Ivtec и Adler
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 16 Септември 2017 16:08    Печат

Сигурни сме, че много от читателите ни са прочели и са се зарадвали от новината за златния медал, който бе присъден на създадения от Ivtec компактен багажник за превоз на велосипеди по време на изложението Евробайк. Там продуктът бе представен от германската компания Adlerwerke, като по нейна поръчка и с нейно съдействие създателят на багажника Иво Бичкиджиев е успял да направи подобрения по него, т.е. продуктът се е придвижил още по-напред като качество и ниво на изпълнението.

Малко след като публикувахме новината, се оказа, че Adlerwerke, които също са много доволни от признанието, което е получил багажникът, са подготвили кратко прес-изявление, което ни изпратиха и затова го публикуваме като продължение по темата.


Забележителен успех за български иновативен продукт, представен от ADLERWERKE GmbH - Германия, на тазгодишното издание на EUROBIKE‘17. Става дума за значително подобрената версия на познатия компактен багажник W-grip на Ivtec. В тясно сътрудничество с немската компания бяха подобрени конструкцията и дизайнът, а резултатите са налице - златен медал и добри перспективи за продажби на европейския пазар.

Журито бе впечатлено от простотата и ефективността на оригиналната конструкция. Подробности могат да се видят в следния видеоклип:

И още един любопитен факт - велосипедът върху наградения багажник също е с български произход. Освен с Ivtec, германската компания ADLERWERKE GmbH работи успешно и с още един реномиран български производител на велосипеди - Pulse Cycles.

Реклама

Ето и няколко снимки от изложбата:
Add this to your website

Коментари

avatar petar_stoychev
0
 
 
Значи вече можем да намерим и Pulse ST като Adler
avatar eangel
0
 
 
http://www.adlerbikes.de/index.php/page/de/bikes/evoFR
avatar compira
0
 
 
Но е със седалка Pulse :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 16 Септември 2017 16:54 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори