Начало Други Кратки новини Български продукт спечели златен медал в Eurobike 2017
Български продукт спечели златен медал в Eurobike 2017
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 31 Август 2017 08:35    Печат


Компактният багажник Ivtec за превоз на велосипеди на покрива, само че във вариант, разработен за германската марка Adlerwerke GmbH, бе отличен със златен медал в изложението Eurobike 2017. Това е изключително ценно признание за качествата на българския продукт и екипът има всички основания да е горд с работата си. Честито!


Струва си да отбележим, че тази година кандидатурите (номинациите) за наградите на Eurobike бяха 458 броя, от тях 43 продукта получиха награди, но само 11 са отличени със златен медал. Сред тях е и багажникът на Ivtec.

Подробности за конкурса и наградите можете да прочетете тук: http://www.eurobike-show.com/eb-en/news/Eurobike-Award-2017.php, а всички отличени продукти можете да разгледате тук: http://www.eurobike-show.com/eb-en/eurobike-award/award-gallery.php (и да добиете представа сред каква конкуренция е бил награден българският багажник).

Повече подробности за отличения продукт можете да видите тук: http://www.eurobike-show.com/eb-en/eurobike-award/award-gallery-product/2017/3698/.

А ако случайно не знаете кои са Ivtec и какво правят, най-лесно и бързо ще разберете тук: http://ivtec.bike/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 31 Август 2017 10:00 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори