Начало Други Кратки новини Pulse RS1 спечели първо място в сравнителен тест на Freeride Magazine
Pulse RS1 спечели първо място в сравнителен тест на Freeride Magazine
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 08 Юни 2017 08:27    Печат


Ендуро велосипедът RS1 на българския производител Pulse получи най-висока оценка в сравнителен тест на германското списание Freeride Magazine.

За целите на статията са тествани десет велосипеда с цена до 2500 евро, като българският продукт е изненадал искрено германските журналисти и изпитатели с качествата си, особено при спускане. Същевременно, освен че е оценен като цялостно най-добър, байкът е спечелил и по отношение на най-изгодна оферта.

Цялата статия в оригинал, както и с превод на български, можете да видите в сайта на Pulse: https://www.pulse-cycles.com/bg/pulse-rs1-freeride-magazine/.

Впечатленията на МТБ-БГ от RS1 можете да си припомните тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/products/test/4444-test-2016-pulse-rs1.

Дано по-често се появяват такива новини!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 08 Юни 2017 09:25 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори