Начало Други Кратки новини Santa Cruz Syndicate ще карат новия V10 29 в Лурд
Santa Cruz Syndicate ще карат новия V10 29 в Лурд
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 28 Април 2017 23:09    Печат

Santa Cruz потвърдиха официално и със снимков материал слуховете, че готвят прототип на DH-модела си V10 с 29-цолови колела. Разбра се, че не просто го подготвят, ами вече си е съвсем готов и ще го видим в ръцете на Грег Минар, Лорис Вержие и Лука Шоу в първия кръг от СК по спускане в Лурд, Франция.


Идеята не е нова, но е била възродена, след като Грег Минар участва с модифициран велосипед Hightower в последния кръг на Световните ендуро серии през 2016 г. и остана много доволен от скоростта, която поддържа този велосипед. Това е провокирало екипа на американския производител да впрегне сили, включително и чрез специални (и спешни) поръчки към свои партньори в тима Syndicate, за да може прототипите на V10 29 да са готови за състезателния сезон, че даже и за тестване преди това.

Повече подробности за целия процес по създаването на тези модифицирани бройки можете да прочетете в сайта на Santa Cruz

Остава да видим кои други компании са поели по този път, тъй като все по-упорито се говори, че в спускането индустрията също се е ориентирала към по-големите колела...

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 28 Април 2017 23:29 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори