Начало Други Кратки новини Giant представя технологията SyncDrive Pro E-Bike
Giant представя технологията SyncDrive Pro E-Bike
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 02 Април 2017 08:04    Печат

Вече за никого не е тайна, че електрическите велосипеди, включително и маунтин байкове, завземат един нарастващ пазарен дял. И да ги харесвате, и да не ги харесвате, продажбите вървят, компаниите се надпреварват да предлагат нови модели, развиват се и технологиите в тази насока.

Може би знаете, че Giant e най-големият велопроизводител в света, защото освен велосипеди и рамки за собствената си марка, произвежда такива и за много други известни компании в бранша. Може би не знаете, че наред с всичко друго, Giant разработва и собствени системи за електрически велосипеди. Няма нищо учудващо в това, даже е съвсем логично компания от подобен мащаб да се бори за по-солиден дял от този обещаващ пазар, на който вече има няколко сериозни играчи (вероятно веднага ще се сетите за Bosch и Shimano).

Реклама

Най-новият вариант от Giant на такова електрическо задвижване се казва SyncDrive Pro и се отличава с повече мощност, по-компактни размери и по-добри характеристики от досегашните системи SyncDrive Sport/Life, които продължават да се използват, но за по-любителски е-велосипеди. За разлика от тях, SyncDrive Pro е насочена най-вече към планинските велосипеди.

Тъй като в момента нямаме време да подготвим по-подробна статия за тази технология, ще се ограничим до споделянето на техния видеоклип по темата, а под него ще намерите и линк към страница, от която можете да научите повече подробности.

https://www.giant-bicycles.com/global/showcase/syncdrive-pro/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 02 Април 2017 20:17 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори