Начало Други Кратки новини Bike4Sell.com - Нова платформа за продажба на велопродукти
Bike4Sell.com - Нова платформа за продажба на велопродукти
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 15 Март 2017 18:24    Печат

Велоклуб Champions Factory ни изненада с нещо, което вероятно ще е полезно за много хора - нова платформа за велообяви, чрез която можете да продавате употребявани (а и нови) велосипеди, компоненти, екипировка и аксесоари. Намира се на адрес http://www.bike4sell.com/ и преди да кажем каквото и да е повече, най-добре е да я разгледате сами:


А сега все пак да кажем и нещо повече...

Не е тайна за никого, че в последните 2-3 години хората масово предлагат своите употребявани продукти в различни Facebook групи (както навремето ги предлагаха и все още го правят и в Пазара на МТБ-БГ, който е част от форума). Тези места са "естествени", доколкото в тях има много хора, т.е. голяма потенциална аудитория, но недостатъците им са свързани с това, че функционално са предназначени за друго, а не за търговия. Особено при Facebook групите е силно натрапчива липсата на възможности за сортиране, търсене и други подобни важни и удобни инструменти.

Точно тази празнина ще се опита да запълни новият сайт Bike4Sell.com. Той е създаден и оптимизиран за велообяви, разполага с детайлни и удобни филтри, с възможност за удобен преглед на продуктите, а "под секрет" можем да ви кажем, че платформата крие още много възможности за бъдещо развитие.

Пожелаваме на Champions Factory успех в начинанието и дано през Bike4Sell.com да бъдат осъществени много продажби!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 15 Март 2017 18:39 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори