Начало Други Кратки новини Анкета за поставяне на аптечки по Ком-Емине
Анкета за поставяне на аптечки по Ком-Емине
Написано от Софийски планински клуб    Неделя, 08 Януари 2017 19:21    Печат


Аптечка на пътечка със соларен панел

Много се радваме да ви споделим, че "Софийски планински клуб" с помощта на "TELUS International Europe" ще постави 20 аптечки със соларен панел в родните ни планини през 2017 г.! Подобно на инициативата ни за поставяне на аптечки на Витоша (за повече вижте www.spk.bg) и този път ще ни трябва помощта на всеки от вас - хората, обичащи планината, за реализирането на тази ни идея.

Реклама

Първата ни цел от проекта е поставянето на 15 аптечки със соларен панел по целия маршрут Ком-Емине в Стара планина. В анкетата ще намерите 18 примерни местности (последните две не са част от маршрута, но са достатъчно емблематични). Също така, има и отворен отговор, където всеки ще може да даде своето предложение. Гласуването е положително. Моля, гласувайте за най-удачните места, на които смятате, че трябва да се поставят подобни аптечки. Поставянето ще започне в ранната пролет на тази година и ще приключи есента на 2017 г. Срок за гласуване - 28.02.2017 г.

Защо аптечки със солар? Аптечките със соларен панел ще бъдат оборудвани с батерия, благодарение на която ще може да заредите своите електронни устройства при нужда ( GSM, GPS и други).

Анкетата можете да попълните тук: https://docs.google.com/forms/d/19LBQP1rGvTNcJH2sMBjWFLeRNP1rlSXZ9X3XE8Fep4E/viewform?edit_requested=true.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 08 Януари 2017 22:35 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори