Начало Други Кратки новини Календар със Стивиан Гатев за 2016 г.
Календар със Стивиан Гатев за 2016 г.
Написано от Светлин Гатев    Понеделник, 21 Декември 2015 09:46    Печат

Един от най-обещаващите български състезатели ни изненада предколедно със съобщение за луксозен календар, чрез покупката на който на практика ще бъдат набрани част от средствата, необходими за участия на Стиви в чуждестранни състезания. За повече подробности ще цитирам направо съобщението, разпространено от неговия баща и мениджър Светлин Гатев:


Казвам се Светлин Гатев и пиша в ролята си на мениджър на спортиста Стиви Гатев, който безспорно има талант като състезател по планинско колоездене в дисциплина DH (downhill ). За период от 6 години той се е изкачил на 36 почетни стълбички и положените усилия доведоха до големият успех ''шампион в първите Downhill серии'' на 2015 г.

Желанието му е да продължи развитието си в тази дисциплина. Този спорт, освен че изисква ежедневни тренировки, лишения и големи усилия, е пряко свързан също с изразходването на средства, които са нужни за пътувания, лагери и др. Това ни накара да търсим възможности за осигуряване на средства за подготовка и участия в колкото е възможно повече кръгове от европейски и световни състезания.

Затова започваме продажбата на луксозен календар за 2016 година с уникални снимки на Стиви, заснети от Георги Даскалов (Агента), който в дъжд и пек залягаше и се въргаляше в прекрасните ни планини, само и само да увековечи развитието на спускането в България. Цената на календара е 60 лв. и, естествено, е завишена, като надценката ще донесе така необходимата подкрепа.

Благодарим предварително на всеки, който има желание и възможност за закупуването на календара.

Можете да го поръчате, като напишете отговор към този пост във Facebook: https://www.facebook.com/100000919338335/posts/1085811524792815/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 21 Декември 2015 11:09 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори