Начало Други Кратки новини Словенски колоездач се спусна по стената на язовир
Словенски колоездач се спусна по стената на язовир
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 04 Септември 2015 11:57    Печат

Това е точно толкова лудо, колкото звучи! Вероятно мнозина от нас са поглеждали отгоре гладка, бетонна язовирна стена и са си мислели: Какво би било, ако ми стискаше да се спусна тук с велосипед? Възможно ли е?


Досега не бях виждал някой да направи подобно нещо, но словенецът Примоз Равник е сторил точно това.

Вече е публикуван и видеоклипът от невероятното спускане:

Разказ със снимки можете да видите в блога на фотографа Неич Пуш:

http://www.pusnejc.com/blog/2015/09/conquer-the-dam/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 04 Септември 2015 12:06 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори